• DATA
  5 octombrie
 • ora
  09.00-22.30
 • loc
  Jw Marriott
 • oras
  Bucuresti
 • INSPIRATION
  Lasa-te inspirat de proiectele si povestile oamenilor care au ridicat standardele in online
 • NETWORKING
  Vino sa cunosti comunitatea pasionata de mediul digital si oamenii care s-au remarcat in online
 • INSIGHTS
  Afla care sunt ultimele tendinte in social media si cum a evoluat mediul digital in ultimul an
Participare

Evenimentul este in curs de pregatire. Pentru informatii despre noua editie si oportunintatile oferite anul acesta, ne puteti contacta la adresa office@evensys.ro. Va multumim pentru interes si va asteptam la Webstock 2018.

PARTICIPA CU PLATA

Participa la eveniment Full Day (conferinta, cele trei track-uri, gala de premiere Webstock Awards) prin achitarea taxei de participare de 250 RON + TVA

inscrie-te acum!
BLOGGER ACREDITAT

Acreditarile full-day vor fi oferite bloggerilor in intervalul 15 august - 15 septembrie. Dupa aceasta data, vor fi disponibile doar locuri cu plata sau invitatii speciale, cu acces partial la eveniment.

SOLICITA ACREDITARE
Solicita Invitatie

Un numar restrans de invitatii, cu acces partial la eveniment, vor fi oferite dupa 15 septembrie creatorilor de continut, bloggerilor de nisa si celor interesati direct de subiectele editiei.

IN CURAND
Participare Gala

Oamenii din agentii si companii care au propus proiecte la Webstock Aweards, precum si sustinatorii lor pot solicita o invitatie, cu acces doar la gala de premiera de la finalul Webstock.

IN CURAND
RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 5 septembrie 2018 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 6 septembrie - 25 septembrie 2018, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 26 septembrie 2018, taxele nu vor mai putea fi returnate.